Skip to content

Onze Herberg biedt dagbesteding aan ouderen met geheugenklachten en (jong)volwassenen voor wie een plek op de reguliere arbeidsmarkt niet zo vanzelfsprekend is. Kleinschalig en ongedwongen. Met aandacht, liefde en tijd. Vanuit een verlangen naar zorg; voor, door en mét elkaar.

Hoe was uw dag?

Een dag goed besteed; in werk, een ontmoeting, een goed gesprek. Het is wat ons mensen voedt. Maar wat nou als deze invulling ontbreekt? Of niet langer meer toereikend is?  Laten we het dan samen doen. aanmelden en contact dagbesteding

Ons dagbestedingsprogramma voor ouderen vindt plaats van maandag tot en met vrijdag in de huiskamer van Welgelegen. Begeleidt door een gedreven team van zorgprofessionals en vrijwilligers. Samen de dag beginnen en beleven. Vanaf de bank met uitzicht over het water. Een kop koffie, een praatje. Ontspannen en zonder enige druk van wat zou moeten. U als onze gast bepaalt. Een gerichte activiteit of een moment voor uzelf. Het kan allemaal. Het is tenslotte úw dag.

Uw welbevinden als gast. Daar draait om. Die van u en die van u als mantelzorger of familielid. Ook daarin zijn wij graag zichtbaar en actief. Zo organiseren regelmatig thema bijeenkomsten voor mantelzorgers.

Meer informatie over dit dagbestedingsprogramma? 06-27105543 of ellie@herbergwelgelegen.nl

Binnen het dagbestedingsprogramma voor onze (jong)volwassenen wordt gewerkt volgens een wisselend rooster en variëren de werktijden per dag. Het werk vindt vooral plaats binnen de keuken van de Herberg en de zogenaamde keukenbrigade*. Aangepast op eigen kunnen maakt iedereen zo een belangrijk deel uit van deze brigade. Een onmisbare schakel binnen de Herberg. Onder professionele begeleiding verzorgen zij de vele passanten van onze Herberg en draaien zij mee in de keuken én bediening van eetcafé HW. Een sociale maaltijd, voor jong en oud.

Meer informatie over dit dagbestedingsprogramma? 071-2032196 of benjamin@herbergwelgelegen.nl

*Sommigen van deze groep (jong)volwassenen assisteren ook op de dagbesteding van onze ouderen.

Door de kleinschaligheid van ons huis en bezoekers van verschillende aard is ons huis altijd in beweging. Kleurrijk. Zoals de maatschappij. Bij ons besteedt menig gast zijn dag; in werk, een hotel bezoek, ontmoeting of een goed gesprek. Het is wat ons voedt. Onze kracht. Een herberg.

Back To Top