Overleg & Inspiratie!

Vergaderlocatie Herberg Welgelegen

(1 klantbeoordeling)

 

Beschrijving

Waarom Herberg Welgelegen?

Herberg Welgelegen is een professionele en inspirerende locatie om u als organisatie een paar dagen terug te trekken. Vriendelijke medewerkers, uitstekend eten en drinken en het prachtige monumentale pand met uitzicht op de Rijn, maken dat nadenken over strategie en toekomst in alle rust kan plaatsvinden. Daarnaast draagt u verblijf in Welgelegen indirect bij aan het bereiken van onze maatschappelijke doelen!


Heisessies


Wilt u als onderneming nadenken over de koers, missie, of andere richtinggevende vraagstukken, waarvoor het moeilijk prioriteit vinden is? Herberg Welgelegen biedt u de ruimte en rust om met een groep door te praten over belangrijke zaken.Vergaderen


Is het op een andere locatie ook voor u toch anders spreken met elkaar? Onze vergaderruimte is warm, maar zakelijk ingericht. Audiovisuele ondersteuning is aanwezig. Als u wilt kunt u de vergadering combineren met een ontbijt, lunch en/of diner.


zakelijk verblijf


Kamers


Is het onderwerp te groot om in één sessie op te pakken? Wij beschikken over 8 prachtige 2-persoonskamers zodat u ook kunt overnachten om de volgende dag verder te spreken met elkaar.


BruidssuiteMVO 2.0


Als u verblijft in Herberg Welgelegen snijdt het mes aan twee kanten; Een prachtige en betaalbare plek waarbij uw aanwezigheid indirect bijdraagt aan de doelen van stichting Herberg Welgelegen: “excellente zorg, betaalbaar voor iedereen!”
Onze extra’s


Bij Herberg Welgelegen is het goed toeven! Met maximaal 16 personen krijgt u de prachtige locatie tot uw beschikking, ervaart u de inspirerende omgeving op een verrassend rustig gelegen locatie. Uiteraard wordt u uitstekend gefaciliteerd!


Ligging:
Kamers:
Extra's:

Meer informatie en prijs:


Voor meer informatie, neem contact met ons op, dan stellen wij een voorstel naar aanleiding van uw specifieke wensen op.


Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

1 beoordeling voor Vergaderlocatie Herberg Welgelegen

  1. noort@organisatie-ontwikkeling.org

    Geweldig vergaderd!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.