skip to Main Content
 • nl
 • de
 • en

Kookworkshops en Kookcursussen

4.67 (6 reviews)

Category:

Beschrijving

[columns][two_columns]

Kookworkshops en Kookcursussen

Wij zijn erg blij met en trots op onze chef-kok Benjamin Juffermans. Benjamin heeft jarenlang gewerkt bij een aantal gerenommeerde restaurants. Bij Herberg Welgelegen kan hij zijn passie voor gastronomie combineren met een sociaal aspect. Niet alleen koken voor, maar ook mét de mensen. Zijn jarenlange opgebouwde ervaring deelt hij graag met andere kookliefhebbers.Groepsaanmeldingen

Samen koken én samen eten: een fantastische combinatie! We starten met een aperitief en nemen samen het verloop van de avond door. Onder begeleiding van onze chef-kok bereidt u met elkaar een heerlijk vier- of zelfs vijf-gangenmenu voor, waarna u met elkaar in onze sfeervolle ambiance een avondje gaat ‘tafelen’. Wilt u meedenken met het menu, of zich juist laten verrassen? Het behoort beide tot de mogelijkheden.

Wij bieden een kookworkshop voor groepen van 10-20 personen. Bekijk hier de menu’s.

[/two_columns] [two_columns]

Varen en Eten

Wat denkt u ervan om zelf boodschappen te doen op de Leidse markt? In een stijlvolle sloep varen we stroomopwaarts om inkopen te doen, waarna we alle ingrediënten vers bereiden in overheerlijke seizoensgerechten.


Kookstudio 3

 


[columns][two_columns]

Benjamin Juffermans:


DSC_0416
[/two_columns][two_columns]

Neem contact op:


Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

[/two_columns][/columns]

6 beoordelingen voor Kookworkshops en Kookcursussen

 1. Familie Breebaart

  Wij vierden met ons gezin de 70e verjaardag van mijn man. Per sloep naar Leiden inkopen doen op de markt. Het was een verrassing dat we zelf moesten varen. Gelukkig had onze schoondochter haar vaarbewijs. Dat ging perfect. De kookworkshop voor 5 kinderen en 10 volwassenen was perfect. Het resultaat was een vijfgangenmaal op sterniveau. Ode aan de kok Benjamin. De hotelkamers zijn mooi, heerlijke bedden, en up to date badkamers. Bij het ontbijt mag je nog je eigen eitje bakken van de eigen herbergkippen. Een topweekend.

 2. Hanna van Steenbergen

  Wij hebben met zijn 13en een kookworkshop gedaan bij Herberg Welgelegen. Mooie locatie, heerlijke gegeten en goed georganiseerd. Was een zeer geslaagde avond!

 3. Fam. Lekkerkerk

  Een gezellige kok die ziet wat je nodig hebt. Culinair, gastvrij en gemoedelijk. Geweldig ondersteund door Henk.

 4. Irene

  Mooie ambiance, lekker gegeten, gezellig gekookt. Kortom: top en voor herhaling vatbaar!

 5. Marjan Zebregs

  We hebben met vijftien mensen een feestelijke én lekkere driegangenlunch gehad in Herberg Welgelegen. Een mooi gedekte tafel, goede stoelen en een schitterend uitzicht. Een aanrader. Alleen mis ik informatie op, in of bij het gebouw over de geschiedenis van dit bijzondere pand.

 6. Kees

  Voor herhaling vatbaar!

Leave a customer review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top