skip to Main Content
 • nl
 • de
 • en

Feestlocatie

4.85 (13 reviews)

Vier het samen – lokaal!

Wat is mooier dan samen met vrienden en familie feest te vieren op een prachtige locatie?

Herberg Welgelegen biedt een mooie locatie, professionele catering, smaakvolle lokale producten en dat alles tegen een betaalbare prijs.

Bovendien draagt u met uw aanwezigheid bij aan onze missie:

“excellente zorg, betaalbaar voor iedereen!”

[icon name=”fa-coffee”] Lunch [/icon]


In onze Herberg kunt u gezamenlijk lunchen met uitzicht over de Rijn, gastvrij verzorgd door onze vriendelijke medewerkers!

[list icon=”fa-check”]

[/list]

Uiteraard kunnen we u ook verrassen! Onze chef-kok stelt een driegangen lunchmenu samen met seizoensgebonden, lokale producten.

Prijzen beginnen bij € 15,95


[icon name=”fa-glass”] High Wine[/icon]


Een High Wine is een echte belevenis bij Herberg Welgelegen! Wij bieden prachtige lokale etenswaren aan in onze fraaie locatie.

[list icon=”fa-check”]

 • Gastvrije ontvangst met glas Prosecco
 • Rijke variatie aan hartige hapjes
 • Verschillende met zorg geselecteerde wijnen

[/list]

Prijzen vanaf € 28,50

Bekijk hier onze wijnkaart:


[icon name=”fa-cutlery”] Diner & Buffet[/icon]


In onze Herberg bieden wij verschillende mogelijkheden om uit eten te gaan, zowel diner als buffet. In onze kookstudio bent u live getuige van de kookkunsten van onze chef!

[list icon=”fa-check”]

[/list]

Op dinsdagavond en op donderdagavond bieden wij Herbergavonden aan, maaltijden van de gemeenschap, voor de gemeenschap.

Vanaf € 23,50 (buffet)

Category:

Beschrijving

Wij zien er naar uit u te ontmoeten & te ontvangen in onze gastvrije herberg!

[columns] [two_columns]

Anderen over Herberg Welgelegen


Jan de Vries

“Geweldige verjaardag gevierd. De locatie, het vriendelijk personeel en de bereikbaarheid zijn top. Aanrader!”

Vieren [/two_columns] [two_columns]

Neem contact op:


Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

[/two_columns][/columns]

13 beoordelingen voor Feestlocatie

 1. Jan Kort

  Wij hebben ons 25-jarig huwelijksfeest samen met onze vrienden en familie gevierd bij Herberg Welgelegen (mei 2017). Wij hebben hier een fantastische middag beleefd: ontspannen, een fijne ambiance, genoeg ruimte er omheen om activiteiten te organiseren en een attente brigade van De Herberg. We hebben heel veel blije reacties gekregen tijdens en na het feest. In overleg met gastheer Martin Noort bleek dat er veel mogelijk was en dat dit ook nog eens makkelijk te realiseren was!

 2. Jacob en Trudi en van Putten

  Wij zien met heel veel genoegen terug op het vieren van ons 40-jarig huwelijk in Herberg Welgelegen. Prachtige locatie, prettige ambiance en prima verzorging van de aangeklede borrel en een heerlijk koud-warm en dessert buffet. Ook voor grotere groepen en feesten een echte aanrader !!

 3. Jan en Corrie Ravensbergen

  Fam. Ravensbergen 19 10 2017 Herberg Welgelegen staat voor: Een geweldige ontvangst , heerlijke gerechten en wijnen.Ook onze buitenlandse gasten vonden het goed toeven op ons verjaardagsfeest.

 4. Gerritenclazienravensbergen

  Wij hebben ons 50 jarig huwelijk gevierd in Herberg welgelegen,het was fantastische gezellig borrel tijd met heerlijke hapjes,een super buffet en heel vriendelijke bediensters ,een aanrader.
  Gerrit en Clazien Ravensbergen

 5. Teun Zwaan

  Omdat ik voor het eerst m’n A.O.W. had ontvangen wilde wij dit vieren met een feestje, nou het was daar echt voortreffelijk in De Herberg Welgelegen, de ontvangst , de koffie met huisgemaakte Taart, het eten a la carte, het desertbufet, het was werkelijk af . Voor ons een dikke tien ook voor de bediening en de Koks, wij komen zeker terug als er weer wat te vieren is.
  Martin je hebt een werkelijk goed team met vriendelijke uitnodigende mensen, bravo.

 6. Coby en Gerrit van der plas

  Coby en Gerrit. 1 juli 40 jaar getrouwd. Leuke lokatie, vriendelijk personeel, gemoedelijke sfeer, fantastisch eten. Zeker een aanrader om daar je feestje, verjaardag, of andere gelegenheid te vieren . Heel gezellig!!!

 7. Familie M.J. de Vries

  Door onze onervarenheid in organiseren van eigen feestjes hebben wij in vol vertrouwen de invulling uit handen gegeven. Dat vertrouwen werd niet beschaamd en hebben met een aantal familieleden een heel gezellige en goed avond gehad om onze 50 jarig huwelijk te vieren. Wij zijn als bruidspaar zeer tevreden over begeleiding en over de bediening. Spontaan en hartelijk. Prima!!

 8. Marjan Zebregs

  In de prettige ambiance van Herberg Welgelegen hebben we mijn moeders 89e verjaardag gevierd met een creatief uurtje en een lekkere lunch.

 9. J Groenewegen

  Op zaterdag 2 april hebben wij ons 40-jarig huwelijksfeest gevierd bij Herberg Welgelegen. Het was een heerlijke dag waarbij we culinair verwend zijn. De bediening was super gezellig en vriendelijk. Het buffet, met a.o. life cocking, was heerlijk. De locatie leent zich perfect voor deze gelegenheid, een mooie locatie waar voldoende ruimte is om aan een gezellige tafel te zitten, prima banken en eettafels. De kamers waar we overnacht hebben waren ook prachtig. Wij komen zeker terug. complimenten aan het management, de bediening en de koks!
  Jaap en Trude Groenewegen

 10. Fam. Schaap

  Wij hebben mijn 86e verjaardag met elkaar gevierd in Welgelegen. Alle gasten waren enthousiast over de ligging en de locatie zelf. Daarnaast hele vriendelijke bediening! Ik hoop nogmaals een feestje bij jullie te vieren!

 11. F. van Egmond-van der Griendt

  Verjaardagsfeestje in Herberg Welgelegen is heel bijzonder geweest, mede door de zeer geschikte accommodatie. De inspanningen van de kok(s) met hun hapjes en het diner- en ijsbuffet waren voortreffelijk. De bediening verliep heel soepel en gemoedelijk. Al met al: super geschikt voor mond-op-mondreclame.

 12. Lyda Post

  Lyda, Ik had het al gezegd, het was fantastisch en al mijn gasten vonden het geweldig.
  Super kok en super bediening ( 6 februari ).

 13. Kees

  Heel gezellig!

Leave a customer review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top