Skip to content
  • Nederlands
  • Duits
  • Engels

 

Mijn naam is Jesse Smit. Ik ben op 17 januari 1995 geboren in Katwijk aan Zee.
Hier ben ik opgegroeid in een gezin met drie broers, vader, moeder en natuurlijk de hond!
Het was altijd gezellig druk in huis. Vandaag de dag heb ik nog steeds graag gezelligheid om me heen, maar wissel ik dit ook graag af met wat tijd voor mezelf. Als ik mezelf zou moeten omschrijven zou ik zeggen; spontaan, flexibel, nuchter, sociaal, behulpzaam en actief.

Stil zitten doe ik dus niet graag, daarom zorg ik altijd dat ik iets om handen heb. Sleutelen aan mijn auto, kitesurfen, sporten, koken voor familie / vrienden en een goed glas whisky of een biertje met een vriend of mijn vriendin daar maak ik natuurlijk ook altijd tijd voor vrij.
Uit het horeca leven en mijn werk als leidinggevende in een restaurant haalde ik geen voldoening meer. Ik ging op zoek naar een plek waar ik tijd en passie in een gerecht kon steken, maar ook meer bij vrienden en familie kon zijn.

Ik zocht een plek waar creativiteit, persoonlijke groei en aandacht voor elkaar samenkomen. Bij Herberg Welgelegen heb ik dit plekje gevonden.
Hier krijg ik de kans om mijn enthousiasme voor het koken over te dragen op anderen, mezelf uit te blijven dagen om bewuster om te gaan met voedsel en tegelijk te blijven vernieuwen.

jesse@herbergwelgelegen.nl

Back To Top