Herberg Welgelegen: zorg, aandacht en comfort

Overnachten

Overnachten

Herberg Welgelegen organiseert verschillende vormen van kort verblijf, gericht op mensen die zorg nodig hebben. Toch voelen onze kamers niet als “zorgkamers”, zodat ze ook prima voor regulier verblijf te boeken zijn!

Wij beschikken over 8 schitterende tweepersoonskamers met eigen douche en toilet, die voldoen aan alle eisen om goede zorg te verlenen.

Tenslotte beschikken we over een team van professionals en vrijwilligers die uw verblijf zo aangenaam en persoonlijk mogelijk maken, en indien gewenst, de juiste zorg kunnen verlenen. 

Overnachten

Herberg Welgelegen is verbonden met de lokale gemeenschap van Valkenburg (ZH) en omstreken. Ons monumentale pand ligt direct aan de Rijn. Duinen, bos en strand zijn dichtbij, evenals toeristische trekpleisters als De Keukenhof, Katwijk, Noordwijk en historisch Leiden.

Wij combineren onze zorgverlening met commerciële activiteiten, zodat wij daarmee nog betere zorg kunnen verlenen, die betaalbaar is voor iedereen.

Onze herbergkamers zijn dan ook aangenaam, comfortabel en van alle gemakken voorzien, zodat ze ook geschikt zijn voor verhuur aan particulieren en bedrijven.

Door bij ons te verblijven draagt u bovendien bij aan onze missie: excellente zorg, betaalbaar voor iedereen!

 

Zorgbehoevenden & mantelzorgers

 

Groepen

 

Particulieren

 

 Meer informatie

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht