Samenwerken met Herberg Welgelegen

Samenwerken

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder!”

Herberg Welgelegen is ontstaan vanuit de visie dat zorg beter kan! Dit betekent niet, dat wij niet willen leren van andere zorginstellingen. Juist in de zorg zijn enorm veel mensen actief, met jarenlange ervaring, grote deskundigheid en een groot hart voor kwetsbare medemensen. In de zorg wordt elke dag een topprestatie geleverd!

Het is juist vanuit deze betrokkenheid dat wij betere zorg willen leveren. En in het geval van Herberg Welgelegen willen we dit vanuit de basis vormgeven, met zoveel mogelijk geleerde lessen van elders.

Eén van onze uitgangspunten is om zowel commerciële als zorgactiviteiten aan te bieden.

Ik ben:


Herberg Welgelegen werkt graag samen met andere zorgorganisaties. Zo willen wij ondersteuning aanbieden die aansluit bij uw wensen.

Maatwerk

Wij bieden uw cliënten een dagbestedingsprogramma op een prachtige locatie, met een vernieuwende invulling. Zowel meerdere dagen per week als één of meerdere dagdelen.

Gewenste expertise

Mogelijk heeft uw organisatie specifieke kennis en/of expertise in huis, die ons kan verrijken. Denk bijvoorbeeld aan een behandeling of maatwerk voor individuele cliënten.

Wilt u ervaring, innovatie in de zorgsector of nieuwe behandelingen met ons delen en ontwikkelen? Wij denken graag mee over de kansen om zorg naar een hoger niveau te brengen!

Hoewel wij een stichting zonder winstoogmerk zijn (ANBI status), willen wij zoveel mogelijk zelfredzaam zijn en niet leunen op giften.Wel willen we, zeker door onze commerciële achtergrond, graag met u nadenken over wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Wilt u weten hoe het tweede jaar (2016) is geweest?


Jaarverslag 2016


 

Locatie met mogelijkheden

Wij bieden vergaderruimtes aan waar u zelf ervaart hoe zorg en commercie hand in hand kunnen gaan. Onze locatie is daarnaast uitermate geschikt om een weekend in te trekken en na te denken over de koers van uw organisatie. De zogenaamde ‘hei-sessies’. Wilt u participeren in onze sociale activiteiten, zoals bijvoorbeeld de ‘Herbergavonden’? Wij faciliteren u hier graag in!

Heeft u zelf een idee, wat bij uw en onze doelstellingen past? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

We zien de Herberg graag als ijkpunt, een plek om je thuis te mogen voelen. Ongedwongen en gevoed met de pure ingrediënten van: Aandacht, Liefde & Tijd. De nadruk ligt daarmee op – het mens zijn – en de zorg voor elkaar. Vanuit deze overtuiging biedt Welgelegen dagbesteding aan (jong) dementerenden vanuit een verlangen naar zorg; voor, door en mét elkaar. Vrijwilligers zijn daarin een voor ons onmisbare schakel en het hart van onze organisatie. Zonder hen geen Herberg!

Iets voor u? We zijn doorlopend op zoek naar extra handen. Denk hierbij aan de dagbesteding, keuken (bediening Herbergavonden) of bijvoorbeeld voor het busvervoer van onze gasten.

Neem gewoon eens contact met ons op en vraag naar onze zorg coördinator en / of bedrijfsleider voor verdere informatie en openstaande vacatures. Wees Welkom. Wij zijn benieuwd naar wat u voor de gemeenschap kunt betekenen!

herberg welgelegen uit eten

Neem contact met ons op:


Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht