skip to Main Content
 • Nederlands
 • Duits
 • Engels

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring!
Laat hieronder uw reactie achter.

Dit bericht heeft 20 reacties

 1. Onlangs met ons bedrijf hier een fantastisch verblijf gehad. Van het vergaderarragement tot aan de overnachting. Alles was tot in de puntjes goed verzorgd. Ook de mogelijheid tot het gebruik mogen maken van de keuken om als team samen te kunnen koken was ons zeer goed bevallen. Van alle collega’s alleen maar positieve recaties. Zeker voor herhaling vatbaar. Dank voor jullie goede zorgen – INTOS

 2. Leningaanbieding zonder kosten vooraf
  Hallo, ik ben een particuliere geldschieter die leningen aanbiedt tegen een lage rente van 2%. Op economisch gebied bied ik leningen aan van 3.000 tot 10.000.000 euro. Mijn kredietvoorwaarden zijn heel duidelijk en eenvoudig. Mijn krediet is zeer veilig en eerlijk. Voor elke betaling heeft u uw tegoed op uw bankrekening staan.
  E-mail: krediteserieuze@gmail.com
  WhatsApp: +370 605 10628

 3. Heerlijk verblijf gehad. Zorg en aandacht voor gasten zijn fantastisch. Veel lof voor de dienstbare medewerkers en de accomodatie is tip-top !

 4. Prachtig initiatief; omslag naar een duurzamer economie en ook duurzamer zorgstelsel moet van betrokken en gepassioneerde ondernemers en NGO’s komen.
  Heel veel succes gewenst en voldoende doorzettings’vermogen’.
  Wat een mooie plek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 128 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top