Skip to content

Herberg Thuis

Herberg thuis is het nieuwe zusje van Herberg Welgelegen en brengt vraag en aanbod van Buddies samen. Zodat zorg weer kan zijn zoals zorg bedoeld en nodig is: snel, betrouwbaar, gemakkelijk en lokaal. Gratis kunnen we het niet maken, maar het uurtarief is laag zodat zoveel mogelijk mensen er gebruik van kunnen maken!

www.herbergthuis.nl

Als mantelzorger een beetje ondersteuning bij het ondersteunen krijgen. Snel, lokaal, betrouwbaar en betaalbaar. Je vindt het hier allemaal. Zo gemakkelijk is het. Geef aan waar de hulp nodig is, dan zie je gelijk welke Buddies er in de buurt wonen. De rest wijst zich vanzelf.

Ondersteuning voor ondersteuners

Als mantelzorger* moet je je vaak in bochten wringen. En dan nog past het niet altijd. Of je hebt de energie even niet. Begrijpelijk, want mantelzorg kan best zwaar zijn, met hoeveel liefde je het ook doet. En je zou ook best wat meer tijd en ruimte voor jezelf willen hebben.

Daarom vind je hier een groep geweldige Buddies die met hart en ziel willen inspringen. Zie het als jouw plan B. Dus wees lief voor jezelf en vind een Buddie. Gewoon, omdat het kan.

Zorgen zonder jezelf te verliezen

Als mantelzorger sta je voortdurend ‘aan’. Niet voor een paar weken, maar voor onbepaalde tijd. Dat doet wat met een mens, kan ik uit ervaring zeggen. In Herberg Welgelegen zie ik hoe ver mantelzorgers gaan in hun zorg en liefde. Hartverwarmend.

Tegelijk zie ik ook veel verdriet, frustratie en wanhoop. Omdat mantelzorgers zichzelf vaak voorbijlopen. Als zij dan een keer zorg nodig hebben lopen ze op tegen de bureaucratie van ons zorgsysteem. Gedoe waar niemand op zit te wachten. Dat moet en kan anders, dachten we. En waar een wil is, is een weg.

Met een Buddie kun je, als mantelzorger, blijven zorgen voor wie je liefhebt, zónder jezelf te verliezen. Hoe mooi.

Je vraagt je af waarom we er nu pas zijn …

www.herbergthuis.nl

Back To Top