De mooiste dag van je leven!

Trouwen

Trouwen huwelijkslocatie

Trouwlocatie Herberg Welgelegen

Geeft u ons uw Ja-woord?

Trouwen op Herberg Welgelegen is in meerdere opzichten uniek te noemen. Herberg Welgelegen is officiële trouwlocatie op een prachtige plek gelegen in Katwijk (Valkenburg ZH). Onze trouwzaal ligt direct aan de Rijn, heeft een wonderschoon uitzicht en een geweldige sfeer. De ambtenaar van de burgerlijk stand komt hier dan ook graag naartoe om uw Ja-woord te bevestigen. Na afloop toast u in het restaurant samen met familie en vrienden op uw huwelijkse verbintenis.

Passend bij uw wensen

Wij helpen u een onvergetelijke trouwdag te beleven door méér voor u te betekenen. Zo kunnen wij u ontzorgen met catering op locatie en bieden wij verblijf in onze bruidssuite aan.

Uiteraard kunt u onze locatie vooraf bezoeken.

Neemt u contact met ons op voor een persoonlijke afspraak met rondleiding of vult u onderstaande formulier in.


DSC04430
trouwlocatie


Onze bruidssuite


In onze royale bruidssuite wordt u ondergedompeld in een weldadige, comfortabele atmosfeer. Dankzij de ligging op de bovenste etage biedt deze suite heel veel rust en heeft u alle tijd en gelegenheid om samen te genieten. Het uitzicht over de Rijn is bovendien prachtig. De kamer is voorzien van alle comfort, waaronder een wellness badkamer. Neem voor meer informatie of een rondleiding gewoon even contact met ons op!


Meer informatie:


Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht