Bezinning, reflectie en ontmoeting

Alpha weekend en Raadsweekend

Identiteitsvorming


Herberg Welgelegen draagt graag bij aan bezinning en reflectie. De Herberg is ontstaan vanuit een christelijke identiteit. Naast gastvrijheid voor al zijn gasten, betekent dit ook ruimte voor bezinning en reflectie. Daarom is iedereen van harte welkom om bij ons te bezinnen en/of na te denken over levensvragen.

Regelmatig organiseren wij avonden of weekenden waarin wij u, met behulp van professionele sprekers, mee willen nemen langs grote levensvragen over bestaan en zingeving.
Houd hiervoor onze agenda op de website in de gaten. Ruimte nodig om te onthaasten? De Herberg is, mede door zijn rustieke ligging aan de Rijn, bij uitstek een plek om volledig tot rust te komen. Daarbij ligt de Herberg gelegen nabij bos en strand. Naast uw verblijf in uw luxe 2- persoonskamer, kunt u gebruik maken van het daarvoor speciaal ingerichte kapelletje met doorkijk op de Rijn.

Met 8 luxe kamers zijn wij (ook) voor groepen een goede keus. Voor gericht gebruik beschikken wij over een vergaderruimte met audiovisuele ondersteuning en uitstekende WIFI.
Herberg Welgelegen: dé plek:

  • om een Alpha weekend te beleggen,
  • om als kerkenraad/oudstenraad samen een paar dagen op te trekken,
  • om een retraiteweekend te beleggen.

Informeer naar de mogelijkheden!

stilteruimte


Alpha weekend


In de zesde week van de alpha cursus vieren cursisten met elkaar op locatie het alpha weekend. Tijdens dit weekend krijgen cursisten de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en wordt er verder ingegaan op het thema “de heilige geest”.

Herberg Welgelegen is een gewilde locatie om een alpha weekend te beleggen. De Herberg ligt op een rustige locatie aan de Rijn en strand, bos en duin zijn nabij. Verder zijn alle faciliteiten aanwezig, zoals kamers om te overnachten, de gemeenschappelijke eetzaal aan de Rijn en een ruime vergaderzaal. Het creëren van ontmoetingen staat centraal: TV en internet is niet aanwezig.

Herberg Welgelegen is bovendien een plek waar zorg aan naasten wordt aangeboden, betaalbaar voor iedereen. Door een Alpha weekend bij ons te beleggen draagt u dan ook bij aan onze missie.

Raadsweekend


Herberg Welgelegen is ook zeer geschikt om een weekend te beleggen met kerkenraad of oudstenraad. De locatie is rustig gelegen, nabij bos, strand en duin. Onze missie om goede zorg bereikbaar te maken voor iedereen door out-of-the-box oplossingen aan te bieden en door de lokale gemeenschap in te schakelen, kan inspireren tot navolging.

Onze locatie biedt ruime mogelijkheden om een weekend te beleggen. De locatie biedt goede mogelijkheden om te vergaderen, een spreker uit te nodigen, om te ontbijten en te dineren, een lange wandeling te maken en te overnachten. Ook beschikken wij over een speciale stilteruimte.

Met een verblijf bij Herberg Welgelegen helpt u ons bovendien onze missie te bereiken.


Contact:


Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Locatie: