Skip to content

Zullen we samen vieren?

Een verjaardag, jubileum of trouwerij? Maak gebruik van ons prachtige huis!
Meer uw huwelijksbootje letterlijk bij ons aan of hang de slingers op voor uw 50
ste verjaardag.

Het kan allemaal. En u kunt ook nog blijven slapen. Heerlijk toch.
Met (maximaal) 18 personen krijgt u onze Herberg zelfs geheel tot eigen beschikking.

Zo viert én investeert u niet alleen in het leven, maar ook in het voortbestaan van onze Herberg.

Lees hier meer over onze bijzondere missie

Enkele reacties van onze gasten

Trouwlocatie Herberg Welgelegen

Geeft u ons uw Ja-woord? | Trouwen op Herberg Welgelegen is in meerdere opzichten uniek te noemen. Herberg Welgelegen is een officiële trouwlocatie op een prachtige plek gelegen in Katwijk (Valkenburg, ZH) en te boeken op vrijdag vanaf 17.00 uur en zaterdag de hele dag.

Onze trouwzaal ligt direct aan de Oude Rijn, heeft een wonderschoon uitzicht en een geweldige sfeer. De ambtenaar van de burgerlijk stand komt hier dan ook graag naartoe om uw Ja-woord te bevestigen. Na afloop toast u in het restaurant samen met familie en vrienden op uw huwelijkse verbintenis.

Een sprookjesachtige nacht | In onze royale bruidssuite wordt u ondergedompeld in een weldadige, comfortabele atmosfeer. Dankzij de ligging op de bovenste etage biedt de suite veel rust en heeft u alle tijd en gelegenheid om samen te genieten. De kamer is voorzien van alle comfort, waaronder een prachtige badkamer met luxe inloopdouche. Het eens met eigen ogen zien?  Neemt contact met ons op voor een persoonlijke afspraak met rondleiding of vul het formulier in.

De Herberg is geschikt voor een huwelijksfeest van 40 tot 125 gasten.

Feestlocatie Herberg Welgelegen

U heeft iets te vieren? Van harte! Wij vieren dit heel graag met u mee. Uw verjaardag, een jubileum of een zilveren huwelijk. Ons team draait er zijn hand niet voor om. Dit wordt úw dag.

“Vieren is de taart. Vieren is de dag. Vieren is de kers die dan eindelijk gegeten mag.”

Vieren doet u in de huiskamer en het restaurant van onze Herberg. De ruimtes liggen in elkaars verlengde en zijn met elkaar verbonden door een glazen schuifdeur. Beide ruimtes zijn gelegen aan de waterkant van ons huis. Ons huis beschikt over Sonos én een smart-tv, klaar voor uw gebruik. En, om deze speciale dag voor u compleet te maken verzorgen wij lunch, diner, buffet en catering. De Herberg is geschikt voor feesten en partijen van 40 tot 125 gasten.

Lunch

In onze Herberg kunt u gezamenlijk lunchen met uitzicht over de Oude Rijn, gastvrij verzorgd door onze vriendelijke medewerkers. Bijvoorbeeld op een zaterdagmiddag, om een verjaardag te vieren!

Of laat u verrassen! Onze chef-kok stelt dan een driegangen warme lunch samen met seizoensgebonden, lokale producten. Prijs vanaf € 39,50

High Wine

High Wine  Een High Wine is een echte belevenis bij Herberg Welgelegen. Wij bieden u hierbij prachtige lokale etenswaren aan.

  • Gastvrij ontvangst met glas Prosecco
  • Rijke variatie aan hartige hapjes
  • Verschillende met zorg geselecteerde wijnen

Prijzen vanaf € 34,50 bekijk hier onze wijnkaart

Diner & Buffet

In onze Herberg bieden wij u verschillende mogelijkheden voor diner en buffet. In onze kookstudio bent u bovendien live getuige van de kookkunsten van onze chef.

Prijzen vanaf € 35,50 (buffet)

Eetcafé HW

Iedere woensdagavond serveren wij een herbergmaaltijd in ons restaurant. Onze keukenbrigade, bemand door onze (jong) volwassen van de dagbesteding,  staat deze avond garant voor de bereiding en het uitserveren van deze heerlijke maaltijd. Zij worden hierin geholpen door onze vrijwilligers, onder begeleiding van onze chef-kok en sous-chef.

Een laagdrempelige en sociale maaltijd om elkaar te ontmoeten in een mooi gesprek, een praatje en gezelligheid. Waarom zouden we alleen eten? Kom over de (dorps)grenzen en laat u verrassen!

Door samenwerking met de plaatselijke middenstand en onze vrijwilligers lukt het ons de maaltijd betaalbaar te houden. Voor deze driegangenmaaltijd betaalt u slecht € 10,- (excl. eventuele drankjes).
De maaltijd start om 18:00 en eindigt om 19:30. U schuift aan waar plek is. Onze lang gedekte tafels staan al voor u klaar. Parkeren kan voor de deur op het terrein van de Herberg.
Wees welkom!

Reserveren? Neem contact op via 071 – 889 1817

Wat eten we vanavond? Volg ons op Facebook en Instagram

Back To Top