Skip to content

Zullen we samen vieren?

Een verjaardag, jubileum of trouwerij? Maak gebruik van ons prachtige huis!
Meer uw huwelijksbootje letterlijk bij ons aan of hang de slingers op voor uw 50
ste verjaardag.

Het kan allemaal. En u kunt ook nog blijven slapen. Heerlijk toch.
Met (maximaal) 18 personen krijgt u onze Herberg zelfs geheel tot eigen beschikking.

Zo viert én investeert u niet alleen in het leven, maar ook in het voortbestaan van onze Herberg.

Lees hier meer over onze bijzondere missie

Enkele reacties van onze gasten

Trouwlocatie Herberg Welgelegen

Geeft u ons uw Ja-woord? | Herberg Welgelegen is een officiële trouw-locatie, prachtige gelegen en in meerdere opzichten uniek te noemen. Zo gaat onze aandacht alleen naar ú uit en vinden er geen andere feesten plaats. Wij verzorgen uw dag van ceremonie tot feestavond!

Jullie Ceremonie.
Onze trouwzaal ligt direct aan de Oude Rijn, heeft een wonderschoon uitzicht en een geweldige sfeer. De ambtenaar van de burgerlijk stand komt hier dan ook graag naartoe om uw Ja-woord te bevestigen. Na afloop toast u in het restaurant samen met familie en vrienden op uw huwelijkse verbintenis.

Of kies voor een buitenbruiloft in onze fraai aangelegde tuin!
Meer uw huwelijksbootje letterlijk bij ons aan en hef het glas aan de oever van onze prachtige Oude Rijn en beleef een unieke ceremonie onder het groene bladerdek van de oude treurwilg. Zonnestralen vallen zo als confetti over u heen.

| Onze Suite
In onze royale bruidssuite wordt u ondergedompeld in een weldadige, comfortabele atmosfeer. De kamer is voorzien van alle comfort, waaronder een luxe badkamer, tv, gratis wifi, airco en een zithoek.  

Nodig uw bruiloftsgasten uit voor een overnachting!
Herberg Welgelegen beschikt over zes tweepersoonskamers en twee driepersoonskamers en is daarmee geschikt voor maximaal 18 (bruilofts)gasten. Hoe heerlijk om in de ochtend samen aan te schuiven voor een uitgebreid ontbijt en de eerste herinneringen van het feest op te halen!

Wel een herbergwaardig feest, maar geen overnachting? In dat geval eindigen wij om 22.30 uur, zodat de bij ons aanwezige hotelgasten geen overlast in de nacht ervaren.

Neemt contact met ons op voor een persoonlijke afspraak met rondleiding of vul het formulier in.

De Herberg is geschikt voor een huwelijksfeest van 40 tot 120 gasten.

Feestlocatie Herberg Welgelegen

U heeft iets te vieren? Van harte! Wij vieren dit heel graag met u mee. Uw verjaardag, een jubileum of een zilveren huwelijk. Ons team draait er zijn hand niet voor om. Dit wordt úw dag.

Samen met u brengen wij al uw wensen in kaart. Van zaal-indeling tot aankleding. Hang bij ons gerust uw eigen slingers op!

De Herberg beschikt over twee intieme zalen met elkaar verbonden door een glazen schuifdeur, gelegen aan de waterkant van ons pand. Onze accommodatie beschikt over Sonos, een microfoon met versterker én een smart-tv klaar voor gebruik.

Graag buiten vieren? Maak dan zeker gebruik van onze fraai aangelegde tuin. We richten deze voor u in met statafels. Heerlijk onder de bomen en pal aan onze mooie Oude Rijn.

De Herberg is te boeken op vrijdag, vanaf 17.00 uur en op zaterdag de gehele dag.
Een boeking omvat bij ons altijd een feest inclusief catering.

Lunch

In onze Herberg kunt u gezamenlijk lunchen met uitzicht over de Oude Rijn, gastvrij verzorgd door onze vriendelijke medewerkers. Bijvoorbeeld op een zaterdagmiddag, om een verjaardag te vieren!

Of laat u verrassen! Onze chef-kok stelt dan een driegangen warme lunch samen met seizoensgebonden, lokale producten. Prijs vanaf € 42,50

High Wine

Een High Wine is een echte belevenis bij Herberg Welgelegen. Wij bieden u hierbij prachtige lokale etenswaren aan.

  • Gastvrij ontvangst met glas Prosecco
  • Rijke variatie aan hartige hapjes
  • Verschillende met zorg geselecteerde wijnen

Prijzen vanaf € 39,50

Diner & Buffet

In onze Herberg bieden wij u verschillende mogelijkheden voor diner en buffet. In onze kookstudio bent u bovendien live getuige van de kookkunsten van onze chef.

Prijzen vanaf € 39,50 (buffet)

Eetcafé HW

Iedere woensdagavond serveren wij een herbergmaaltijd in ons restaurant. Onze keukenbrigade, bemand door onze (jong) volwassen van de dagbesteding,  staat deze avond garant voor de bereiding en het uitserveren van deze heerlijke maaltijd. Zij worden hierin geholpen door onze vrijwilligers, onder begeleiding van onze chef-kok en sous-chef.

Een laagdrempelige en sociale maaltijd om elkaar te ontmoeten in een mooi gesprek, een praatje en gezelligheid. Waarom zouden we alleen eten? Kom over de (dorps)grenzen en laat u verrassen!

Reserveren? Bel: 071-2032196

Door samenwerking met de plaatselijke middenstand en onze vrijwilligers lukt het ons de maaltijd betaalbaar te houden. Voor deze driegangenmaaltijd betaalt u slecht € 10,- (excl. eventuele drankjes).
De maaltijd start om 18:00 en eindigt om 19:30. U schuift aan waar plek is. Onze lang gedekte tafels staan al voor u klaar. Parkeren kan voor de deur op het terrein van de Herberg.
Wees welkom!

Reserveren? Neem contact op via 071-2032196

Wat eten we vanavond? Volg ons op Facebook en Instagram

Back To Top