Lokale maaltijden voor de gemeenschap!

Eten & Drinken

Herberg Avonden

Wij organiseren twee keer per week, op dinsdag- en donderdagavond, een herberg diner voor maximaal 40 personen. Dit diner wordt door onze chef-kok, samen met onze vrijwilligers gemaakt. Iedereen is daarbij van harte welkom!

Door de samenwerking met de plaatselijke middenstand en de vrijwilligers, lukt het ons de maaltijd betaalbaar te houden.

  • Voor de driegangenmaaltijd betaalt u € 7,50.
  • Kinderen zijn ook welkom!

Nieuwsgierig? Bekijk de agenda voor de data.

Reserveren?
1. Klik hier om dit online te doen
2. Stuur een mail en vermeld data en aantal personen
3. Bel ons even. Nummer: 06-51799495

 


 

Restaurant 1

Kookworkshops en Kookcursussen

Wij zijn erg blij met en trots op onze chef-kok Benjamin, die heeft gewerkt bij een aantal gerenommeerde restaurants. Bij Herberg Welgelegen kan hij zijn sociale drive combineren met zijn passie voor gastronomie. Deze jarenlang opgebouwde ervaring deelt hij graag met andere kookliefhebbers.

Kookstudio 3

Groepsaanmeldingen

Samen koken én samen eten: een fantastische combinatie! We starten met een aperitief en nemen samen het verloop van de avond door. Onder begeleiding van onze chef-kok bereidt u met elkaar een vier- of zelfs vijf-gangenmenu voor, waarna u met elkaar in onze sfeervolle ambiance een avondje gaat ‘tafelen’.

Wij doen dit voor groepen van 8-20 personen. Bekijk hier de menu’s.

Individuele aanmeldingen

U kunt zich ook individueel opgeven door te reserveren op een van de dagen dat de workshop gegeven wordt! Het aanbod is divers, van patisserie tot een kookworkshop wild. Wat denkt u ervan om zelf boodschappen te doen op de Leidse markt? In een stijlvolle sloep varen we stroomopwaarts om inkopen te doen, waarna we alle ingrediënten vers bereiden in overheerlijke seizoensgerechten.

Nieuwsgierig? Bekijk de agenda voor beschikbaarheid.