Herberg Welgelegen - Plek van herstel!

A: 't Boonrak 21,
A: 2235 ED - Valkenburg ZH
T: 06 - 51799495
I: www.herbergwelgelegen.nl
E: info@herbergwelgelegen.nl

---
---

 

Beste ,

Na twee druk bezochte open dagen op 13 en 14 Februari hebben wij onze deuren op 2 Maart 2015 geopend. Wat zich in de afgelopen maanden heeft afgespeeld? Te veel om op te noemen! Daarom beperken we ons tot twee mooie weekenden die eraan komen en een korte terugblik op....

We zijn met vertrouwen en enthousiasme begonnen in dit project. De tientallen reacties, verschillende boekingen en warme woorden waren hartverwarmend! En hoewel bij pionieren ook altijd ploeteren komt kijken, geloven wij dat Herberg Welgelegen een mooie plaats in deze regio aan het innemen is!

Namens het hele team veel leesplezier gewenst! 

- Martin Noort -

---
---

"Voor mij was het helemaal genieten. Altijd maar moeten de initiatieven en regelingen van mijn kant komen. Nu werden we verwend. Ik hoefde niets en kreeg veel. Heerlijk!


Ik hoop in de toekomst nog vaker te komen."

 

- Mevr. van den Berg -

(gast tijdens het eerste partnerweekend)

---
---
Partnerweekend mantelzorger - 14 augustus

Partnerweekend mantelzorger - 14-16 augustus 2015

De mantelzorger heeft een zware taak: zorg verlenen aan een nabij persoon, vaak 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit vraagt erg veel, lichamelijk én geestelijk. Voor vrije dagen en vakantie is vaak weinig gelegenheid.

Daarom organiseert Herberg Welgelegen op vrijdag 14 augustus tot en met zondag 16 augustus haar tweede partnerweekend mantelzorger, geheel verzorgd inclusief ontbijt, lunch en diner!

Prijs: €149,- per persoon

Meer lezen.

---
Retraiteweekend - 2 oktober

Retraiteweekend - 2-4 Oktober 2015

Van vrijdag 2 t/m zondag 4 Oktober 2015 organiseert Herberg Welgelegen haar eerste retraiteweekend. Samen met spreekster Mirjam van der Vegt zal er dit weekend stil worden gestaan bij het thema:

"Ontmoet je jezelf, ontmoet je de Ander!"

Dit weekend is op basis van volpension. U heeft de keuze uit:

• een driepersoonskamer (€149,- p.p.)

• een tweepersoonskamer (€189,- p.p.)

 Reserveer nu!

Meer lezen.

---
Bedrijfsuitje Lansigt BV

Inspiratiedag Lansigt BV

Zaterdag 18 April kwam Accountantsbureau Lansigt voor zijn jaarlijkse inspiratie dag bij Herberg Welgelegen op bezoek. Een middag en avond in het teken van ontspanning en educatie. Omdat Lansigt zich richt op de ondernemers van morgen, de mensen die hun nek durven uit te steken, waren zij erg enthousiast om een presentatie over Herberg Welgelegen te krijgen en het pand van binnen eens …

Meer lezen...

---

In de volgende nieuwsbrief:

- Vrijwilligers en gasten aan het woord...

---

 

Heeft u deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? 

Meldt u zich hier aan!

---