Herberg Welgelegen - Plek van herstel!

A: 't Boonrak 21,
A: 2235 ED - Valkenburg ZH
T: 071-8891817
I: www.herbergwelgelegen.nl
E: info@herbergwelgelegen.nl

---
---

 

Beste ,

Na de vakantieperiode zenden wij met veel plezier u deze nieuwsbrief toe. Waarin wij u op de hoogte houden van de (opnieuw) georganiseerde partner- en retraiteweekenden. Op het eerste gezicht lijken het totaal verschillende weekenden, maar in beiden geven we vorm aan wat we zo graag doen binnen de Herberg: tijd en aandacht voor elkaar, met zorg de dingen doen en een luisterend oor voor iedereen!

Daarnaast kijkt het bestuur terug op 2015. Middels een jaarverslag en wat cijfers. Zoals u kunt lezen spreekt er veel dankbaarheid en liefde voor mensen in door. Als team herkennen we ons dus volledig in deze mooie woorden!

veel leesplezier gewenst namens alle betrokkenen van Herberg Welgelegen! 

- Martin Noort -

---
---

"Het is een weekend vol verbinding en verbondenheid, met ruimte om met eigen kracht en rust in aanraking te komen. Ik zou het andere mensen graag vertellen. Eerst is het spannend, omdat je de groep moet leren kennen, maar al snel vindt je er rust en harmonie waardoor je je naar binnen kan keren om naar je eigen hart te gaan. Ik hoop dat ook u hier uw rust en hart terug in Liefde kunt vinden!"

 

- A.J.M. Gerrits -

(gast tijdens één van de verstillingsweekenden)

---

Verstillingsweekend in Herberg Welgelegen

Verstillingsweekend: 4 - 6 november 2016

Verstillingsweekend: 4 - 6 november 2016


Van vrijdag 04 t/m zondag 06 november 2016 organiseert Herberg Welgelegen opnieuw een verstillingsweekend. Op de prachtige en rustieke locatie in Valkenburg aan de Rijn, wordt er dit weekend nagedacht, gesproken en geproefd van de stilte!

Dit weekend is op basis van volpension. De prijs voor dit weekend bedraagt: € 199,- p.p.

Meer lezen.

---

Partnerweekend mantelzorger: 14-16 oktober 2016

De mantelzorger heeft een zware taak: zorg verlenen aan een nabij persoon, vaak 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit vraagt erg veel, lichamelijk én geestelijk. Voor vrije dagen en vakantie is vaak weinig gelegenheid.

Daarom organiseert Herberg Welgelegen op vrijdag 14 tot en met zondag 16 oktober 2016 opnieuw speciaal een partnerweekend mantelzorger, geheel verzorgd inclusief ontbijt, lunch en diner. Waarbij u samen welkom bent!

Prijs: €199,- per persoon

Meer lezen.

---

JJaarverslag 2015

Jaarverslag 2015:

Het bestuur kijkt voldaan en dankbaar terug op het eerste jaar 2015. De winst is de groei die we met elkaar hebben doorgemaakt.  We kijken dan ook vol vertrouwen naar de toekomst. 

Meer lezen...

---
---

In de volgende nieuwsbrief:

- Uitbreiding van de dagopvang - 
- Waar ligt de grens tussen verzorgen en verzorgd worden? -

 

---

 

Heeft u deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? 

Meldt u zich hier aan!

---