Herberg Welgelegen - Plek van herstel!

A: 't Boonrak 21,
A: 2235 ED - Valkenburg ZH
T: 06-51799495
I: www.herbergwelgelegen.nl
E: info@herbergwelgelegen.nl


"Excellente zorg, betaalbaar voor iedereen!"

- Herberg Welgelegen -

---
Terugblik 2015

Terugblik 2015

Lieve mensen,

Zo aan het eind van het jaar maken we de balans op. En wat hebben we veel mogen bereiken met elkaar! Maar ook hard moeten werken. Tegen de stroom in willen gaan voor betere zorg, met tijd en aandacht voor mensen, vraagt veel. Niet alleen voor mij of de medewerkers van Herberg Welgelegen, maar ook van.....

Meer lezen.

Het derde partnerweekend:

Partnerweekend mantelzorger - 15 januari 2016

Partnerweekend mantelzorger - 15 januari 2016

De mantelzorger heeft een zware taak: zorg verlenen aan een nabij persoon, vaak 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit vraagt erg veel, lichamelijk én geestelijk. Voor vrije dagen en vakantie is vaak weinig gelegenheid.

Daarom organiseert Herberg Welgelegen op vrijdag 15 t/m zondag 17 januari voor de derde keer een speciaal partnerweekend mantelzorger, geheel verzorgd inclusief ontbijt, lunch en diner!

Prijs: €179,- per persoon

Meer lezen.

---

Verstillingsweekend in 2016!

Verstillingsweekend: 19 - 21 februari 2016

Verstillingsweekend: 19 - 21 februari 2016

 

Van vrijdag 19 t/m zondag 21 februari 2016 organiseert Herberg Welgelegen opnieuw een verstillingsweekend. Met als gastspreekster Mirjam van der Vegt zal er dit weekend stil worden gestaan bij het thema:

"Ontmoet je jezelf, ontmoet je de Ander!"

Dit weekend is op basis van volpension. De prijs voor dit weekend bedraagt: € 199,- p.p.

Meer lezen.

---

Wat vinden de gasten eigenlijk van onze kamers?

Herbergkamer

Herbergkamer

Herberg Welgelegen is gevestigd in het geheel gerenoveerde oud-landhuis in Valkenburg aan de Rijn, om een droom naar betere zorg waar te maken. De herberg biedt, in samenwerking met de lokale gemeenschap, een warme plek voor kwetsbare groepen, waar betere zorg en meer persoonlijke aandacht gegeven wordt op een mooie locatie.

De kamers van Herberg Welgelegen zijn licht, comfortabel en ruim opgezet, met veel privacy, zodat ze zowel voor zorg als particulier gebruik geschikt zijn.

'Er zijn van die plekken op aarde waar het lijkt alsof de rest van de wereld heeft opgehouden te bestaan. “Rustpunten”, zal ik ze maar noemen. Dit is er één van. Van harte aan te bevelen!'

- Harold Bouché -

 

Dankzij vriendelijke medewerkers & vrijwilligers, goed eten en drinken en het ontbreken van prikkels als TV en internet, zorgen wij ervoor dat u tot rust komt en tijd heeft om erop uit te trekken of anderen te ontmoeten in de herberg.

Met welke reden u ook in de Herberg verblijft, wij doen onze best uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken! 

Meer lezen...

---